LG radi na novom smartfonu sa zakrivljenim ekranom

Nedugo nakon što smo čuli da neće biti novog telefona u LG G Flex seriji sledeće godine, sada dobijamo neke slične zanimljive informacije.

Nedugo nakon što smo čuli da neće biti novog telefona u LG G Flex seriji sledeće godine, sada dobijamo neke slične zanimljive informacije. Naime, i pored toga kompanija LG ipak radi na novom telefonu sa zakrivljenim ekranom ali se očekuje da on bude prilično drugačiji od LG G Flex i G Flex 2 modela koji su trenutno jedini LG smartfoni sa zakrivljenim ekranima. Kako navodi Evan Blaz na svom nalogu @evleaks, novi telefon na kome LG radi će imati zakrivljeni ekran “koji obavija vrh uređaja”. U ovom trenutku nema drugih detalja o predstojećem telefonu, ali izgleda da će se raditi o asimetričnom modelu koji podseća na Samsung Galaxy Note Edge uz tu razliku da je zakrivljen na vrhu i dnu a ne sa strane telefona. Termin “obavija okolo” bi mogao da nam kaže da će zakrivljeni ekran ići sa prednje do zadnje strane uređaja.
Samsung i LG ne planiraju 4K telefone u 2016. godini?
Izvor: Phonearena
Sve informacije vezane za LG, možete pogledati na LG hub-u na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi