LG premium OLED televizori stigli u Srbiju

Premium OLED televizori, koje je kompanija LG Electronics (LG) predstavila ove godine svetskoj javnosti, konačno su stigli u Srbiju

Premium OLED televizori, koje je kompanija LG Electronics (LG) predstavila ove godine svetskoj javnosti, konačno su stigli u Srbiju. Modeli OLED E6, C6 i B6 predstavljeni su u okviru manifestacije „24 sata elegancije“, događaja koji okuplja veliki broj eminentnih gostiju iz inostranstva, kao i Beograđane koji vole eleganciju i luksuz.
Sve nove modele televizora odlikuje dobro poznata OLED tehnologija, koja omogućava emitovanje veoma dobre slike slike bez obzira na ugao gledanja, zahvaljujući visoko razvijenoj tehnologiji samosvetlećih piksela, poručuju iz kompanije LG. Ovi pikseli imaju mogućnost da se nezavisno aktiviraju i tako pruže prikaz neograničenog kontrasta i najtamnije crne boje, simbola prefinjenosti i elegancije.
LGOLEDE6_Fotografija6.jpg
Predvodnik najnovijih OLED televizora kompanije LG, SIGNATURE OLED G6, odlikuje jedinstveni Picture-on-Glass dizajn, praćen ultra tankim OLED panelom koji poseduje prozirno crno pozadinsko staklo. Zbog svojih premium karakteristika i najtamnije crne boje, nedavno je osvojio prestižnu EISA nagradu u kategoriji High-End TV, a sudije su ga opisale kao „pravo remek-delo“. Ovo je peti put zaredom da kompanija LG osvaja EISA nagradu i to samo za svoje OLED televizore.
Inače, sva četiri modela pružaju korisnicima iskustvo čistog zvuka, zahvaljujući audio sistemu sa ugrađenim zvučnicima, izuzev modela G6, čiji su zvučnici izdvojeni. G6 je dostupan sa dijagonalama od 77 i 65 inča, dok E6 poseduje dijagonale od 65 i 55 inča i oba modela imaju ravan ekran. B6 i C6 izgledaju vrlo elegantno, a model B6, poput prethodna dva, odlikuje ravan ekran, dok je C6 jedini među ova četiri uređaja koji poseduje zakrivljeni ekran.
Sva četiri televizora podržavaju napredne HDR 10 i Dolby Vision tehnologije slike. Jedinstvena mogućnost LG OLED televizora da prikažu savršenu crnu boju u kombinaciji sa HDR tehnologijom korisnicima donosi realističnu sliku, jer oživljava svaki detalj izgubljen tokom prenosa na ekran, što čini OLED televizore idealnim za emitovanje HDR sadržaja. Takođe, HDR je savršen u kombinaciji sa OLED televizorima zbog Pixel Dimming tehnologije, kao i mogućnosti da se osvetljenje podešava piksel po piksel, što ove modele trenutno čini jedinim na tržištu koji nude ovakve performanse. Audio sistem razvijen je u saradnji sa kompanijom Harman/Kardon, a svi modeli koriste najnoviji webOS operativni sistem, pa se putem wi-fi mreže lako povezuju sa bilo kojim smart uređajem u kući.
LG predstavio 38UC99 ultraširoki monitor od 38 inča
Izvor: LG
Sve informacije vezane za LG, možete pogledati na LG hub-u na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi