LG predstavio modul skenera otiska prstiju bez tastera

Najvećim delom je jedina razlika između senzora otiska prstiju koji se koriste kod različitih proizvođača, mesto na kojem su postavljeni

U ovom trenutku skeneri otiska prstiju su postali jedan od standardnih načina na koji štitimo naše telefone. Najvećim delom je jedina razlika između senzora koji se koriste kod različitih proizvođača, mesto na kojem su postavljeni. Pojedini se odlučuju da koriste home taster, neki postavljaju skener na poleđini telefona a pojedini čak i na stranu. Iako je jedna stvar gotovo zajednička a to je dizajn, LG se nada da će promeniti to.
LG Innotek je nedavno najavio da je razvio novi modul skenera otiska prstiju koji može da se sakrije ispod stakla ekrana osetljivog na dodir. Ovo znači da ubuće neće morati da postoji taster kako bi nam bilo pokazano gde stoji skener, ali će novi sistem raditi na isti način na koji rade i postojeći senzori. Korisnici samo treba da stave prst na vrh stakla i to će skenirati otisak i otključati njihov uređaj. Dobra strana svega je što će to rezultirati elegantnijim dizajnom, a zaštitiće modul od oštećenja.
Samsung i LG menjaju strategiju u poslovanju sa OLED ekranima
Izvor: Ubergizmo
Sve informacije vezane za LG, možete pogledati na LG hub-u na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi