LG potvrdio da radi na novom Windows Phone telefonu

Ovaj telefon pokreće Microsoft-ov mobilni operativni sistem što nam ukazuje na to da se LG nakon duže vremena vraća u Windows utakmicu.

Krajem prošle godine procureli su podaci da LG radi na nepoznatom uređaju kodnog imena VW820. Ovaj telefon pokreće Microsoft-ov mobilni operativni sistem što nam ukazuje na to da se LG vraća u Windows utakmicu nakon što je duže vreme imao ekskluzivan dogovor za Google-ov Android. Najnovije otkriće povodom ove stvari nam ukazuje da LG zaista radi na VW820 telefonu koji će pokretati Windows. Naime, kompanija je na svom sajtu napravila dva odvojena listinga za VW820 telefon. Iako u ovom trenutku nema previše detalja, LG VW820 bi trebalo da se odlikuje 4,7-inčnim ekranom rezolucije 480×854 piksela, što znači da se očekuje uređaj niže klase. Takođe, on bi trebalo da stigne sa Windows Phone 8.1 platformom uz mogućnost nadogradnje na Windows 10 kada izađe.
Izvor: GSMArena
Sve informacije vezane za LG, možete pogledati na LG hub-u na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi