Idi na uporedi stranicu
U fokusu:

LG G3 dobio Marshmallow

Mobile 31.12.2015 10:10 11

Nakon nekih spekulacija koje su se pojavljivale prethodnih dana, sada je i zvanično, Android 6.0 Marshmallow platforma dostupna za LG G3 telefon. Objava je počela u Poljskoj danas, a firmver može da se instalira preko računara, dok nadogradnja OTA još uvek nije dostupna.

I verzija sa 16 i verzija sa 32 GB interne memorije su dobile svoju nadogradnju na Android 6.0 Marshmallow. Postupak je manje ili više ustanovljen sa LG G4 telefonom tokom prethodnih meseci. Naime, Marshmallow nadogradnju prvo dobiju korisnici u Poljskoj, potom u Južnoj Koreji i onda na ostatku evropskog tržišta. Možete biti sigurni da će vaš LG G3 dobiti Android 6.0, pre ili kasnije.

LG radi na novom smartfonu sa zakrivljenim ekranom

Izvor: GSMArena

Sve informacije vezane za LG, možete pogledati na LG hub-u na Benchmark sajtu

 

Vesti

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

Testovi

TOP KOMENTARI

Vesti

Interesantne teme na Benchmark Forumu

Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu. Benchmark u saradnji sa kompanijom Gigatron maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.