Greška

Došlo je do greške.

LG Display pravi zakrivljene OLED panele za LG V30

20.04.2017 13:38 | 5 Mobile
LG Display pravi zakrivljene OLED panele za LG V30

Glasine sugerišu da će se LG V30 pojaviti u drugoj polovini ove godine, a telefon će služiti kao eksperiment južnokorejske kompanije sa implementacijom zakrivljenih OLED ekrana. Nove informacije ukazuju na to da se LG Display sprema za masovnu proizvodnju zakrivljenih OLED panela, koji će se koristiti na LG V30 telefonima.

Novi displeji su slični onima koje koriste Samsung Electronics premijum modeli. Isti izveštaj pominje i da zbog implementacije zakrivljenih OLED ekrana, LG V30 odbacuje sekundarni ekran, koji će biti zamenjen Always On Display funkcijom.

LG nije jedina kompanija koja je zainteresovana za zakrivljene OLED displeje, jer je nedavno i Xiaomi izrazio želju da implementira ove panele u svoje telefone.

Izvor: NextPowerUp

Uros Neregistrovan korisnik
Dobar je ekran i na z2,ima dosta kontrasta,dosta jarke boje,ali jos su oni otisli napred,kad sam video ekran na z5,odusevio sam se i mislio sam da je to kraj sto moze da postigne jedan ips,jer sam tad poredio sa mojim note-om 4,doduse vec mi je bio malo obgoreo amoled na njemu i z5 je cak imao i bolje boje pogotovo crvenu,e posle kad sam video ekran xperie xz,ostao bez teksta i realno i onakav ekran je po meni full,ni ne treba mi oled,ali vec kad nece da ugrade valjani ips,oled ekran ostavlja mnogo manje mesta za gresku,tako da se nadam da ce taj v30 doci sa s835 i tim oled ekranom i da ce lg uspeti da kompletira taj uredjaj u svakom pogledu i sa g6 su bili blizu,ali fali tu jos softverske dorade i naravno ovogodisnji chipset.
Milos.gtx Novi član postova: 110
Bas tako ja imam Sony z2 i stvarno ekran ubija u odnosu na Lg, valjda ce im ovo biti pogodak posle dugo vremena..
Uros Neregistrovan korisnik
Dobro su se setili,najveci proizvodjaci oled ekrana,a na telefonima su im u odnosu na konkurenciju najgori ekrani,ja kad stavim moj g5 pored samsunga,sonya,pa cak i budjavog iphone-a,svaki put se razocaram,ekran je plavicast,boje su neprirodne totalno,a i svetlina je isto na slabom nivou.Inace,eto kad bih mogao da stavim neki drugi ekran,recimo amoled ili ips poput onog na novijim sony telefonima,vrv ga nikad ne bih menjao.

HTC U stiže 16. maja

Nvidia sprema budžetsku GeForce GT 1030 video kartu

10104
10105
10106
10107
10108
10109