LG Call Android Wear aplikacija dostupna samo za LG Watch Urbane

Aplikacija koristi prednosti koje donosi najnovija verzija platforme za pametne satove i mogućnost korišćenja sata bez uparivanja sa telefonom.

LG Watch Urbane pametni sat dobio je novu LG Call aplikaciju za Android Wear. Aplikacija koristi prednosti koje donosi najnovija verzija platforme za pametne satove i mogućnost korišćenja sata bez uparivanja sa telefonom. Ova prateća aplikacija omogućava LG watch Urbane satu lak pristup Dial padu, Favorite kontaktima i pozivima. LG Call takođe omogućava korisniku da telefonski poziv obavi sa Watch Urbane sata, bez potrebe korišćenja telefona. Korisnički interfejs aplikacije je stilizovan i moderan, a navodi se da je aplikacijom lako navigirati na malim ekranima pametnih satova. LG Call funkcije su dostupne samo za LG Watch Urbane, a za sada nije poznato da li će funkciju dobiti i stariji LG pametni satovi. LG Call aplikacija je dostupna preko Google Play Store-a.Izvor: Android Community

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi