Lenovo sprema nove telefone sa Intelovim procesorima

Prema najnovijim izveštajima Intelovi čipseti će se naći u telefonima kompanije Lenovo koji se spremaju za 2015. godinu, odnosno u najmanje dva modela.

Kada su u pitanju mobilni uređaji, ARM-ovi čipseti se mogu pronaći u većini telefona danas. Kompanije kao što su Apple, Samsung, NVIDIA i Qualcomm, su licencirale ARM-ov dizajn kako bi napravili sopstvene čipsete. Intel sa druge strane, i dalje pokušava da se probije na mobilnom tržištu i po svemu sudeći oni neće smanjiti svoje pokušaje u skorije vreme. Prema najnovijim izveštajima, upravo će se Intelovi čipseti naći u telefonima kompanije Lenovo koji se spremaju za 2015. godinu, odnosno u najmanje dva modela. Glasine govore da bi oni mogli stići tokom prva dva meseca sledeće godine. Specifikacije i dizajn telefona su i dalje nepoznati, ali izvori tvrde da će oni doći sa Intelovim 64-bitnim Atom procesorima uz LTE-Advanced modeme.
Izvor: Ubergizmo
Sve informacije vezane za Lenovo, možete pogledati na Lenovo stranici na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi