Lenovo predstavlja novi poslovni softver na VMworld konferenciji

Kompanija Lenovo je danas, na VMworld konferenciji, predstavio niz ISV softverskih rešenja namenjenih malim i srednjim preduzećima

Kompanija Lenovo je danas, na VMworld konferenciji, predstavio niz ISV softverskih rešenja namenjenih malim i srednjim preduzećima, uključujući Red Hat OpenStack i VMware Software Defined data centar. Ova nova moćna rešenja će pomoći korisnicima da poboljšaju performanse i olakšaju primenu zahtevnih usluga kao što su cloud, big data baze , ali i aplikacije koje koriste veliku količinu podataka. Današnji poslovni korisnici u potrazi su za najnovijom tehnologijom kako bi povećali fleksibilnost svojih preduzeća. Prema rezultatima nedavnog istraživanja koje je sprovela kompanija Lenovo, očekuje se da će preduzeća udvostručiti broj cloud aplikacija i skladištenja u narednih nekoliko godina. Upravljanje kompleksnom cloud virtualizacijom i korišćenje big data baza podataka radi podsticanja rasta prihoda će predstavljati značajnu prednost, kako za mala tako i za velika preduzeća.
Lenovo Mobile se spaja sa Motorolom
Lenovo Cloud rešenja
Nova i ažurirana cloud rešenja kompanije Lenovo su kreirana tako da pomognu korisnicima da uspostave jednostavne i efikasne cloud platforme. Red Hat Enterprise Linux OpenStack platforma, zajedno sa Lenovo System x3650/x3550 M5 i ThinkServer RD650/RD550 rack serverima obezbeđuje performanse, skalabilnost i sigurnost koji su neophodni kako bi se ostvarila konkurentska prednost i kako bi se osigurale maksimalne performanse za cloud aplikacije koje su neophodne za poslovanje kompanije.
Cloud Reference Architecture kompanije Lenovo za VMware Software Defined data centar omogućuje pristupačnu i interoperabilnu cloud arhitekturu pomoću koje će se upravljati svim virtuelnim radnim zadacima preduzeća. Lenovo System x3650 M5 rack server, Lenovo networking i IBM Storwize V3700 skladišni sistem ostvaruju odlične rezultate na svim poljima. Kada je reč o virtualizaciji, performanse su 61 odsto bolje u odnosu na prethodne generacije.
Lenovo rešenja za baze podataka i big data
S obzirom da se, prema Cisco Visual Networking indeksu, očekuje da će se globalni IP saobraćaj utrostručiti u naredne četiri godine, rukovođenje skladištenjem i distribucijom velikih podataka će biti značajnije nego ikada do sada. Lenovo je i dalje posvećen svojim rešenjima za velike podatke sa ažuriranim Hadoop reference arhitekturama za kompanije Cloudera, MapR i IBM.  Ove testirane i integrisane referentne arhitekture pružaju najmoderniju tehnologiju kada su u pitanju veliki podaci uz pouzdanost i skalabilnost Lenovo System x3650 i x3550 M5 rack servera sa Intel Xeon E5-2600 V3 procesorima.
Kako podaci nastavljaju da rastu eksponencionalno, Lenovo je predstavio nova rešenja za baze podataka koja će pomoći korisnicima da promene svoje sfere poslovanja tako što će brzo iskoristiti moć podatka. Lenovo Database Configuration for EnterpriseDB Postgres Plus pruža kombinaciju Lenovo System x3850 X6 servera uz pouzdanost mainframe računara. Postgres Plus Advanced Server baza podataka zasnovana na open-source tehnologiji predstavlja ekonomično rešenje za baze podataka. 
Lenovo Database Configuration za MongoDB bazu podataka kombinuje najpoznatiji NoSQL softver za baze podataka sa Lenovo System x3850 X6 serverom i pruža novi i napredni pristup računarstvu. Kombinacija pouzdanosti Lenovo System x3850 X6 servera i naprednih karakteristika MongoDB baze podataka omogućuje izvanredne sistemske performanse, dostupnost i pouzdanost, što rezultuje bržom obradom podataka i manjim zastojima tokom rada.
Izvor: Lenovo
Sve informacije vezane za Lenovo, možete pogledati na Lenovo stranici na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi