Legendarna avantura Myst postaje TV serija

Kako je već adaptirana u čitavu seriju knjiga, jedan od najvećih gejming klasika za PC u svetu avantura Myst, sada se pretvara u TV seriju

Kako je već adaptirana u čitavu seriju knjiga, jedan od najvećih gejming klasika za PC u svetu avantura Myst, sada se pretvara u TV seriju. Razvojni tim koji je radio na ovoj igri Cyan i studio Legendary Entertainment (kompanija koja stoji iza filmova Warcraft i Dead Rising), su se dogovorili da razviju seriju baziranu na ovoj gejming franšizi. Međutim, još uvek nije odlučeno o jednom od ključnih detalja, a to je da li će se ona emitovati na televizijskom kanalu ili preko digitalne platforme. Pored toga što znamo da Legendary ima nameru da kreira seriju, ostali detalji o tome kako bi projekat zapravo mogao da izgleda u ovom trenutku nisu poznati. Za sada se samo navodi da će braća Miler koji su ko-developeri ove igre, biti “kreativno uključeni”.
Podsetićemo se da je originalni Myst kreiran daleke 1993. godine i predstavlja jedan od ranih pokušaja da se kreira fotorealistična igra. Tokom protekle dve decenije, razvijen je veliki broj nastavaka ove igre, a stigla je i na druge platforme među kojima su iOS, PlayStation, DS i 3DS.
Izvor: Gamespot

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi