Kreirana Android verzija Cortane samo za Samsung telefone

Objavljena u Google Play prodavnici kao "Cortana for Samsung (Unreleased)", nova Android verzija Cortane je izlistana kao neobjavljena, i Microsoft poručuje da je još uvek nestabilna

Microsoft je već pokrenuo Cortanu na Androidu, kao deo napora kompanije da načini softverska rešenja dostupnim na svim rivalskim platformama. Međutim, lični asistent će ipak biti dostupan i na Samsungovim telefonima u specijalnoj verziji. Objavljena u Google Play prodavnici kao “Cortana for Samsung (Unreleased)”, nova Android verzija Cortane je izlistana kao neobjavljena, i Microsoft poručuje da je još uvek nestabilna.
U ovom trenutku nema informacija koja je razlika između verzije Cortane za Samsungove telefone i svih ostalih verzija. Postoje određene spekulacije da je ona plod saradnje između kompanija Microsoft i Samsung. Podsetićemo se da je Microsoft nedavno počeo da prodaje svoje edicije Samsung Galaxy S8 telefona, sa unapred instaliranim aplikacijama kao što su Skype, Office i OneDrive.
Microsoft CEO: potreban nam je drugačiji mobilni telefon
Izvor: Softpedia
Sve informacije vezane za Microsoft, možete pogledati na našem Microsoft hub-u 
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi