Kreator Assassin's Creeda najavio novu igru

Baš kao što je bilo i očekivano, tokom uvodnog govora na Reboot Develop konferenciji, Patris Dezilec kreator igre Assassin's Creed otkrio je novu igru.

Baš kao što je bilo i očekivano, tokom uvodnog govora na Reboot Develop konferenciji, Patris Dezilec kreator igre Assassin’s Creed otkrio je novu igru. On će na ovoj igri raditi zajedno sa svojim indie studiom Panache Digital Games, a igra nosi naziv Ancestors: The Humankind Odyssey.
Prema zvaničnom saopštenju na sajtu ovog tima, to je “survival akciona avantura iz trećeg lica koja će biti objavljivana u epizodama”, i u kojoj će gejmeri “oživljavati najveće trenutke čovečanstva”. Zahvaljujući ABG-u možemo videti video prezentaciju ove igre koji nam nudi ekskluzivan uvid u igru i šta studio želi da radi sa njom. Ipak, pravi detalji o igri su u ovom trenutku veoma oskudni, a očekujemo da ih saznamo nešto više uskoro.

Izvor: IGN

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi