Kreator Androida najavljuje telefon bez ivica

Iako Endi Rubin nije podelio mnogo informacija o predstojećem uređaju, sada je ipak tvitovao fotografiju misterioznog smartfona koja nam nagoveštava da će on biti gotovo bez ivica

Prošlo je već neko vreme od kako je kreator Androida Endi Rubin napustio svoju poziciju u Google-u. Kasnije smo saznali da on radi na novom telefonu, a iako Endi nije podelio mnogo informacija o predstojećem uređaju, sada je ipak tvitovao fotografiju misterioznog smartfona koja nam nagoveštava da će on biti gotovo bez ivica.
Rubin nije otkrio čitav uređaj, ali jeste postavio tizer koji nam pokazuje njegov ugao i sasvim dovoljno da zaključimo da će displej zauzeti gotovo čitav prednji deo. Vidimo i mali deo koji nam pokazuje bateriju, vreme i informacije o mreži što je nešto uobičajeno. Drugih detalja u ovom trenutku nema pa ne znamo kakve nas tehničke specifikacije očekuju, kao i koje funkcije bi mogao da ima a koje će ga razlikovati od konkurencije.
Telefon će izraditi Endijeva nova kompanija koja nosi naziv Essential Products, a ona će kreirati nove telefone, tablete i mobilni softver.
Softver kamere Google Pixel telefona je Google Glass zaostavština
Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi