Kingston Digital predstavlja novu microSD karticu za akcione kamere

Kingston Digital, Kingstonovo odeljenje zaduženo za flash memorije, danas je objavio dostupnost svoje microSD Action Camera UHS-I U3 (Speed Class 3) kartice.

Kingston Digital, Kingstonovo odeljenje zaduženo za flash memorije, danas je objavio dostupnost svoje microSD Action Camera UHS-I U3 (Speed Class 3) kartice. Glavne osobine ove microSD kartice su ojačana forma i performanse, što je čini idealnom za većinu akcionih kamera (kao što je GoPro) ili dronove.Karticu odlikuje brzina do 80 MB/s za čitanje, odnosno do 45 MB/s za upis podataka. Performanse kartice omogućavaju korisnicima i entuzijastima snimanje u 4K rezoluciji, ili čak do 240 frejmova u sekundi. MicroSD Action Camera UHS-I U3 (Speed Class 3) kartica je dostupna u kapacitetima od 16GB i 32GB, dok će model od 64GB početi da se isporučuje od narednog meseca. Kartica se može koristiti u bilo kom okruženju, s obzirom na to da je vodootporna, otporna na prašinu i udarce, kao i na ekstremnne temperature. Uz opcioni čitač SD kartica, korisnici mogu lako da pregledaju sadržaj na računaru, laptopu ili media čitaču.Izvor: Guru3DSve informacije u vezi sa kompanijom Kingston, možete pogledati na Kingston stranici, na Benchmark sajtu

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi