Idi na uporedi stranicu
U fokusu:

Kickstarter konačno ima aplikaciju za Android

Software/Web 22.01.2016 14:45 0

Gotovo neverovatno, ali Kickstarter do sada nije imao aplikaciju za Android. Ipak, od danas se to promenilo jer je ovaj servis za sakupljanje sredstava pokenuo Kickstarter aplikaciju za Android u Google Play Store prodavnici aplikacija.

Čudno je da se ovo dešava gotovo tri godine nakon što je ista aplikacija pokrenuta i za iOS platformu. Kao što je i očekivano, aplikacija je besplatna, a omogućava vam da pregledate projekte mnogo lakše nego na desktop sajtu. Dobra vest je da se sada projekti mogu podržati direktno iz aplikacije. Takođe ćete dobijati ažuriranja o projektima koje ste već podržali, a možete da vidite i šta vaši prijatelji podržavaju - kako bi možda dobili i neke nove ideje.

Kickstarter se može pohvaliti da je do sada prikupio preko dve milijarde dolara kroz platformu.

Micro 3D štampač sakupio 2,2 miliona dolara na Kickstarteru

Izvor: BlogGSM

Vesti

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

Testovi

TOP KOMENTARI

Vesti

Interesantne teme na Benchmark Forumu

Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu. Benchmark u saradnji sa kompanijom Gigatron maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.