Kejsi Hadson iz BioWarea stigao u Microsoft da radi na Xbox One i HoloLens projektu

Tim u Microsoft Studios je objavio da se Kejsi Hadson koji je najpoznatiji po svom radu u BioWare i Electronic Arts kompanijama pridružio njihovom timu

Tim u Microsoft Studios je objavio da se Kejsi Hadson koji je najpoznatiji po svom radu u BioWare i Electronic Arts kompanijama pridružio njihovom timu kao kreativni direktor. On će biti odgovoran za projekte koji su povezani sa Xbox One konzolom i predstojećim HoloLens hardverom. Čovek koji je radio na gejming franšizama kao što su Mass Effect, Jade Empire, Neverwinter Nights i Star Wars je napustio BioWare poručivši da su mu potrebni veći izazovi. U intervjuu za Xbox Wire Hadson navodi da će se u početku fokusirati na iskustvo koje će pratiti objavu HoloLens koncepta. Međutim, nisu spomenute igre za Xbox One konzolu u čiji razvoj bi mogao biti uključen, ali je rečeno da će i Windows gejming takođe biti deo njegovog rada.
Izvor: Softpedia

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi