Kako su gejmerski mediji ocenili Watch Dogs?

Ocene variraju od 7/10 koliko je dao Eurogamer pa do 8,4/10 koliko je ocena redakcija IGN-a. Ostali mediji su tu negde, pa su i Gamespot, Polygon i Joystick dali identičnih 8/10.

Ubisoft-ova akciona igra Watch Dogs je bila među najiščekivanijim igrama u prvoj polovini godine, i ona je konačno tu pred nama. Igra je od danas i zvanično dostupna za PC, PlayStation 4 i Xbox One, a svetski mediji su već objavili opise ove igre. Ono što možemo odmah reći je da nijedan od većih gejmerskih medija nije dao ocenu 9 ili veću, pa po svemu sudeći nismo dobili nikakvu novu “revoluciju u svetu gejminga”, kako je negde najavljavana. Ocene variraju od 7/10 koliko je dao Eurogamer pa do 8,4/10 koliko je ocena redakcija IGN-a. Ostali mediji su tu negde, između tih ocena, pa su i Gamespot, Polygon i Joystick dali identičnih 8/10. Kakvi su vaši utisci o igri? Naravno, pod uslovom da ste je već probali.
Izvor: Benchmark

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi