Kako se kreira karakter u Dragon Age: Inquisition

Novi video nam pruža informacije o procesu kreiranja karaktera i odlukama koje gejmeri mogu da donesu kada je u pitanju izgled protagoniste

Dragon Age: Inquisition je igra čiji je fokus na davanju slobode igraču da sam odabere način na koji će da napreduje kroz priču ove igre. Ovaj put, razvojni tim BioWare i izdavač Electronic Arts su objavili novi video u kome žele da pruže što više informacija o procesu kreiranja karaktera i odlukama koje gejmeri mogu da donesu kada je u pitanju izgled protagoniste.
Sistem je veoma kompleksan i nudi bogatstvo opcija bez obzira koju rasu gejmer izabere. Qunari se nude po prvi put kao izbor, a upravo oni imaju neke jedinstvene mogućnosti. Dragon Age: Inquisition nudi kompleksnu priču koja se fokusira na mogućnosti koje se gejmeru nude kada ide sa ekipom od četiri karaktera. Dragon Age: Inquisition stiže 18. novembra za PC i konzole nove generacije.

Izvor: Softpedia

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi