Kako preuzeti video sa Instagrama?

Pozabavićemo se načinima da preuzmete video sa Instagrama, pa je prvi od pet najboljih svakako korišćenje InstaDownloader Android aplikacije

Kada je Facebook kupio Instagram objavili su nekoliko nadogradnji za aplikaciju koje su predstavile izmene korisničkog interfejsa, ali i neke nove funkcije. Jedan od najboljih dodataka iz 2013. godine je mogućnost da se podele video snimci u trajanju od 15 sekundi. Sada se daje mogućnost da se podeli video u trajanju od 60 sekundi.
Iznenađujuće je da je video aktivnost na Instagramu nadmašila statističke cifre u poređenju sa aktivnostima na aplikaciji za video Vine. Očigledno je da ima puno potražnje za preuzimanje videa sa Instagrama u poslednje vreme. Pozabavićemo se načinima da preuzmete video sa Instagrama, a prvi je svakako korišćenje InstaDownloader Android aplikacije. InstaDownloader je sjajna aplikacija koja vam omogućava da preuzmete video klipove sa Instagrama sa lakoćom.
Kao drugi metod možemo navesti korišćenje trika sa adresama. Na primer, originalni video URL je – www.instagram.com/p/BF8UAYOSWTz/. Potrebno je samo da dodate qq u ime domena na sledeći način: www.qqinstagram.com/p/BF8UAYOSWTz/, nakon čega ćete biti preusmereni na Savedeo stranicu za početak preuzimanja.
Zatim je tu i InstaSaver Android aplikacija čije korišćenje je takođe veoma lako, dok kao četvrti način možemo navesti W3Toys stranicu. Radi se o veb servisu koji omogućava preuzimanje Instagram videa. Peti metod je korišćenje DreDown Web Downloadera, a naravno radi se o još jednom popularnom web downloader-u za Instagram.
Instagram testira funkciju videa uživo
instadownloader_videos2.jpg
Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi