Kako da pristupite skrivenom Testing meniju na Android telefonu

Svi telefoni dolaze sa tajnim kodovima koje ne možemo pronaći u manualu uređaja, pa nije ni čudo da takvi postoje i na Android telefonima

Većina korisnika smartfona retko otkriju sve stvari za koje su sposobni njihovi uređaji. Ipak, sve dok smartfon obavlja sve stvari koje su korisniku potrebne, to nije problem. Ali ako imate vremena i radoznalosti, možete pronaći na vašem telefonu stvari za koje niste ni znali da ima. Svi telefoni dolaze sa tajnim kodovima koje ne možemo pronaći u manualu uređaja, pa nije ni čudo da takvi postoje i na Android telefonima. U ovom tekstu otkrićemo vam kod za Android Testing meni, a to je *#*#4636#*#*.
Čim otkucate poslednji karakter, Testing meni će se sam pojaviti, a u njemu određene informacije o telefonu, bateriji, statistika korišćenja, informacije o bežičnom povezivanju kao i još neke stvari. Naravno, i ovde ide upozorenje da pažljivo menjate stvari. Kod bi trebalo da radi na većini Android telefona, ali će se možda pokazati da na nekim i ne radi.
Android 6.0 Marshmallow verzija Google Now launchera dostupna za preuzimanje
Izvor: Phonearena

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi