Jolla Tablet kampanja sakupila preko milion dolara nakon nepuna dva dana

Kampanja sakupljanja sredstava za ovaj uređaj je nakon svega dva sata prevazišla cilj od 380.000 dolara, a nakon manje od dva dana ima preko milion dolara sakupljenih sredstava.

Sada je definitivno izvesno da će se Jolla Tablet pojaviti na tržištu. Kampanja sakupljanja sredstava za ovaj uređaj je nakon svega dva sata prevazišla cilj od 380.000 dolara, a nakon manje od dva dana ima preko milion dolara sakupljenih sredstava. Sa uspehom kampanje, raste i cena tableta, pa je u prvom kontigentu on koštao 190 dolara, dok drugih 1000 modela košta 209 dolara. Očekuje se i da će cena nastaviti da raste, do očekivane maloprodajne cene od 250 dolara. Za neke je ovakav uspeh Jolla Tableta iznenađenje, dok za druge nije. Jolla tim je ipak sastavljen od bivših Nokia zaposlenika. S druge strane, tablet će raditi pod Sailfish operativnim sistemom, koji se promoviše kao treći najpopularniji mobilni operativni sistem, a koji će uz sve biti i kompatibilan sa Android aplikacijama. Jolla Tableti će biti dostupni u maju naredne godine.Izvor: GSMArena

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi