Isporuke iPhone telefona i dalje u padu

Ako je tačna glasina da ovogodišnji iPhone telefon neće doneti velike promene kako se mnogi nadaju, postoji dobra šansa da prodaja iPhone telefona nastavi da pada.

Prošle godine su analitičari predviđali da prodaja iPhone telefona mora početi da pada, i to se i desilo. Početkom godine Apple je izvestio o prvom padu prodaje iPhone telefona, ali su se stvari za kompaniju iz Kupertina nastavile u lošem smeru jer se ovaj trend ponovio. Tokom Apple-ovog nedavnog finansijskog izveštaja, kompanija je otkrila da prodaja iPhone telefona nastavlja da pada.
U prethodnom tromesečju prodato je 40,4 miliona iPhone telefona, što je pad u odnosu na prošlogodišnjih 47,5 miliona telefona. Zanimljivo je da je i pored pada Apple premašio predviđanja analitičara, istina za malo. Očigledno je da je ovo zahvaljujući iPhone SE telefonu koji je privukao korisnike koji žele manji i pristupačniji iPhone. Ako je tačna glasina da ovogodišnji iPhone telefon neće doneti velike promene kako se mnogi nadaju, postoji dobra šansa da prodaja iPhone telefona nastavi da pada.
Apple će ovog meseca prodati milijarditi iPhone telefon
Izvor: Ubergizmo
Sve informacije vezane za Apple, možete pogledati na Apple hub-u, na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi