iPhone telefoni jedan do drugog, koliko su promena donosili?

Još jedna godina i novi iPhone telefon(i), što je šesta generacija ili ukoliko računate po modelima onda deveta i deseta, ali koliko se toga promenilo između svih ovih uređaja?

Još jedna godina i novi iPhone telefon(i), što je šesta generacija ili ukoliko računate po modelima onda deveta i deseta. Koliko se promenilo između ovih uređaja? EverythingApplePro je uradio brzo poređenje i pokazao da nije mnogo, barem ukoliko poredite iPhone modele sa njihovim neposrednim prethodnikom. Iako je životni ciklus smartfona podstakao mnoge na izlazak novih modela mnogo češće, Apple objavljuje novi telefon na godišnjem nivou i ima konzervativan pogled na to pitanje. Ne samo da učine dostupnom novu generaciju iOS platforme i na starije uređaje, već su i promene između ovih uređaja prilično postepene.
To vam omogućava da telefon držite koliko god dugo možete, ili barem dok je tu podrška za nove iOS platforme. Sve iPhone generacije od iPhone 2G do iPhone 6 i 6 Plus su otkrile neka izenađenja, a iako sirovi brojevi i specifikacije nisu sve, jasno je da je svaka generacija pobeđivala prethodnu za malo. Pokretanje benchmarka i testovi učitavanja web stranica su svakako demonstrirali moć novih uređaja, ali čak ni tada vođstvo uzastopnih generacija nije bilo do kraja jasno.

Izvor: Slashgear
Sve informacije vezane za Apple, možete pogledati na Apple hub-u, na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi