Intel sprema Never Stop Gaming paket

Nazvan Never Stop Gaming, gejming program će nagraditi kupce Core i7 procesora (Skylake, Haswell-E i Haswell LGA1150) sa 125 dolara vrednih igara/DLC-ova

Kompanija Intel nije novajlija kada je u pitanju poklanjanje igara ili DLC-ova uz svoje procesore. Međutim, ovog puta prave povratak na tu scenu sa još većim gejmerskim paketom.
Nazvan Never Stop Gaming, gejming program će nagraditi kupce Core i7 procesorsa (Skylake, Haswell-E i Haswell LGA1150) sa 125 dolara vrednih igara/DLC-ova. Ovo će uključiti Just Cause 3, Counter Strike: Global Offensive i World of Warships igre, a promena će se podrazumevati na kupovinu procesora u maloprodajnim kanalima, ali i računarima sa Core i7 procesorom.
Gejming paket će biti isporučivan kroz vaučer koji će se davati kupovinom Core i7 procesora koji potom može da se iskoristi. Just Cause 3 igra u ovom slučaju vredi 60 dolara, a tu su i 50 dolara vredne stavke unutar igre World of Warships, kao i 15 dolara vrednih unutar igre Counter Strike: Global Offensive.
Test: Intel Core i7 5820K
Izvor: Techpowerup
Sve informacije vezane za Intel, možete pogledati na Intel stranici na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi