Instagram testira nove stranice poslovnih profila

Instagram trenutno testira novi dizajn sa stranice poslovnih profila koje će ih napraviti da izgledaju više kao Facebook Pages nego kao regularni Instagram nalozi

Ukoliko imate neko poslovanje ili ste u potrazi da kontaktirate neku kompaniju, onda je velika šansa da oni imaju svoju Facebook stranicu na kojoj možete da pronađete web sajt kompanije, fotografije proizvoda ili sa nekim da razgovarate. Pojedine kompanije takođe imaju i Instagram stranice na kojima možete da vidite fotografije koje postavljaju, ali bi se to uskoro moglo promeniti.
Instagram trenutno testira novi dizajn sa stranice poslovnih profila koje će ih napraviti da izgledaju više kao Facebook Pages nego kao regularni Instagram nalozi. Kao što možete videti u screenshot-u, postoji namenski Contact taster koji će vam omogućiti kontakt sa određenom kompanijom. Takođe vidimo da će se poslovne stranice moći kategorizovati, a to će kompanijama učiniti lakšim da postave svoje stranice. Naravno, još uvek nije sasvim jasno da li je ovo i finalni dizajn poslovnih stranica.
Instagram Explore omogućava lakše pronalaženje video kanala
Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi