Instagram dodaje Saved Posts sekciju za kasniji pregled

Da biste postavili nešto u Saved Posts, jednostavno kliknete na novu bookmark ikonicu koja će se pojaviti ispod svake fotografije u vašem feed-u.

Izgleda da Instagram u poslednje vreme dodaje sve više novih funkcija, pa i danas imamo prilike da vidimo nove. Ova društvena mreža u vlasništvu Facebook-a fokusirana na fotografije, najavila je danas Saved Posts tab koji je deo vaše Profile sekcije, a dostupan je u mobilnoj aplikaciji za Android i iOS. Da biste postavili nešto u Saved Posts, jednostavno kliknete na novu bookmark ikonicu koja će se pojaviti ispod svake fotografije u vašem feed-u.
Stvari koje postavite u bookmark na ovaj način će biti dostupne u Saved Posts za kasnije gledanje. Saved Posts tab u vašem Profile odeljku je privatan, što znači da samo vi možete da vidite šta ste sačuvali. Nova funkcionalnost je debitovala sa Instagram verzijom 10.2, a već je dostupna u iTunes App Store za iOS i Google Play Store za Android.
Instagram će vas upozoriti ukoliko neko snimi screenshot vaših poruka
Izvor: BlogGSM

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi