Igrajte sa Benchmarkom: Prvih pola sata PC verzije GTA V (video)

Vodimo kroz opcije, pričamo o optimizaciji, diskutujemo o hardveru i hardverskim zahtevima igre, razlici u odnosu na konzolne verzije igre i naravno - igramo se!

Nešto sasvim novo na našem YouTube kanalu – igramo se i uživamo! U priloženom videu smo vam prikazali prvih 20-30 minuta gejmpleja u popularnom hitu GTA V. Istovremeno vas vodimo kroz opcije, pričamo o optimizaciji, diskutujemo o hardveru i hardverskim zahtevima igre, razlici u odnosu na konzolne verzije igre i slično, pokazujemo razliku u igranju iz prvog i trećeg lica.
Očekujemo vaše komentare i sugestije, bilo ovde na sajtu bilo na YouTube kanalu – da li vam se ovako nešto dopada, da li želite da nastavimo, da vam na ovaj način predstavljamo pojedine naslove i tome slično. Lajkujte, šerujte, tu smo za sve vrste kritika. Nadamo se da će vam ovakvi sadržaji na Benchmarku prijati, bez obzira da li ste nešto slično već gledali na drugim ili stranim kanalima.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi