Igra Mirror's Edge postaje TV serija

Mirror's Edge, kultna franšiza video igara koju je doneo Electronic Arts, postaće uskoro televizijska serija iza koje stoje tvorci Big Brother, The Biggest Loser i Hell on Wheels projekata

Mirror’s Edge, kultna franšiza video igara koju je doneo Electronic Arts, postaće uskoro televizijska serija iza koje stoje tvorci Big Brother, The Biggest Loser i Hell on Wheels projekata.
Endemol Shine Studios je kupio prava za televizijsku seriju Mirror’s Edge na kojoj će raditi zajedno sa Electronic Arts kompanijom kako bi je transformisao u akcionu seriju orijentisanu ka ženskom liku.
“Uzbuđeni smo što ćemo raditi sa Endemol Shine Studios timom kako bi istražili potencijal Mirror’s Edge franšize na televiziji” poručio je EA. Podsetićemo da je originalni Mirror’s Edge stigao na Xbox 360 i PlayStation 3 konzole još 2008. godine, a doneo je koncept slobodnog trčanja u futurističkom gradu. Nova igra u serijalu, Mirror’s Edge Catalyst, stići će 7. juna na novu generaciju konzola.
“Jasno je da vidimo Mirror’s Edge kao franšizu za globalnu televiziju” rekla je predsednica Endemol Shine Studios Šeron Hal.
Za film Tetris obezbeđeno 80 miliona dolara
Izvor: Engadget

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi