HyperX dodao brzi USB disk u Savage liniju proizvoda

HyperX odeljenje kompanije Kingston predstavilo je danas HyperX Savage USB fleš disk. USB disk se pridružuje HyperX Savage liniji proizvoda koja sadrži DRAM i SSD-ove

HyperX odeljenje kompanije Kingston predstavilo je danas HyperX Savage USB fleš disk. USB disk se pridružuje HyperX Savage liniji proizvoda koja sadrži DRAM i SSD-ove, a dolazi kao zamena za uspešni DataTraveler HyperX 3.0.
HyperX Savage USB Flash disk poseduje izuzetno velike brzine prenosa podataka sa brzinom čitanja od 350MB/s i brzinom upisa od 250MB/s, a dostupan je u kapacitetima od 64GB, 128GB i 256GB. USB 3.1 fleš disk prve generacije (USB 3.0 port) savršen je za korisnike koji zahtevaju manje vremena za transfer fajlova, poručuju iz kompanije Kingston. HyperX Savage USB disk omogućava brzo skladištenje velikih digitalnih fajlova kao što su filmovi, muzika, fotografije visoke rezolucije. Poseduje smeo dizajn sa elegantnim crnim kućištem i crvenim metalnim  HyperX znakom. Disk je kompatibilan sa najnovijim desktop i notebook računarima,  kao i gejming konzolama1 kao što su PS4 i Xbox One. 
Kingston Digital predstavio dodatak Class 10 UHS-I SDHC/SDXC seriji kartica
HyperX Savage USB fleš disk je podržan petogodišnjom garancijom, besplatnom tehničkom podrškom i HyperX pouzdanošću.
lowres_HXS3_laptop.jpg
HyperX Savage USB karakteristike i specifikacija:
– Brz prenos podataka: HyperX Savage omogućava velike brzine čitanja od 350MB/s i brzine upisa od 250MB/s (model od 64GB poseduje brzinu čitanja od 350MB/s i brzinu upisa od 180MB/s)
– Funkcionalnost USB 3.1 prve generacije:
– Smeo dizajn: Ovaj moderan disk poseduje agresivan izgled koji se dopunjuje sa najnovijim PC računarima i konzolama. Njegovo elegantno crno kućište je naglašeno sa HyperX logom u metalik crvenoj boji.
– Kompatibilnost sa velikim brojem platformi: Možete koristiti ovaj višenamenski disk na više platformi, kao što su desktop i notebook računari, kao i gejming konzole1 poput PS4, PS3, Xbox One i Xbox 360. Njegov tanak dizajn uklapa se u USB portove na konzolama i omogućava korisnicima konzola da brzo i lako  prenesu podatke.
– Kapaciteti: 64GB, 128GB, 256GB
– Brzina3: USB3.1 Gen. 1 (USB 3.0)
– 64GB: 350MB/s čitanje, 180MB/s upis
– 128GB−256GB: 350MB/s čitanje, 250MB/s upis
– Dimenzije: 76.3mm x 23.48mm x 12.17mm
– Radna temperatura: od 32°F do 140°F (od 0°C do 60°C)
– Temperatura skladištenja: od -4°F do 185°F (od -20°C do 85°C)
– Garancija/Podrška: Petogodišnja garancija sa besplatnom tehničkom podrškom
– Kompatibilnost: USB 3.0 i USB 2.0
Izvor: Kingston
Sve informacije vezane za Kingston, možete pogledati na Kingston stranici na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi