Idi na uporedi stranicu
U fokusu:

Huawei uskoro kreće sa beta testiranjem Marshmallow ažuriranja za P8 Lite telefon u Evropi

Mobile 20.01.2016 18:53 6

Huawei će uskoro početi sa testiranjem Android 6.0 ažuriranja za svoj P8 Lite smartfon na teritoriji Evrope. Na svojoj Facebook stranici, odeljenje kineske kompanije u Rumuniji je objavilo da traži 100 beta testera za testiranje ovog apdejta. Međutim, samo oni sa otključanim modelima telefona će moći da učestvuju u ovom testiranju, jer kompanija jasno ističe da P8 Lite uređaji sa kastomizovanim softverom operatera nisu dobrodošli.

Iako nema informacija o tome kada se zvanično može očekivati implementacija Marshmallow ažuriranja, Huawei Poljska odeljenje je otkrilo da je stopiralo rad na Android 5.1.1 ažuriranju i da su sva sredstva usmerena ka Android 6.0 Marshmallow ažuriranju, koje se očekuje u toku ovog tromesečja.

Izvor: GSMArena

Sve informacije u vezi sa kompanijom Huawei, možete pogledati na Huawei stranici, na Benchmark sajtu

Vesti

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

Testovi

TOP KOMENTARI

Vesti

Interesantne teme na Benchmark Forumu

Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu. Benchmark u saradnji sa kompanijom Gigatron maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.