Huawei uskoro donosi novi Matebook

MateBook E je navodno naslednik Huawei-evog originalnog 2 u 1 MateBook uređaja, dok su ostala dva modela konvencionalni modeli laptopova.

Prošlo je već neko vreme od kako je Huawei predstavio Matebook uređaj, ali nas izgleda jedan očekuje u bliskoj budućnosti. U izveštaju se sugeriše da bi Huawei mogao imati niz laptopova i 2 u 1 uređaja u pripremi.
Kompaniji predstoji događaj koji će održati 23. maja, pa nas najverovatnije čeka nekoliko ovih uređaja. Huawei je na Twitter-u potvrdio da će 23. maja najaviti nove poroizvode, a nakon što smo videli prateći tizer jasno nam je da je najava u vezi Matebook proizvoda.
Glasine sugerišu da bi Huawei mogao da predstavi tri različita Matebook modela – MateBook E, MateBook D i MateBook X. MateBook E je navodno naslednik Huawei-evog originalnog 2 u 1 MateBook uređaja, dok su ostala dva modela konvencionalni modeli laptopova.
Za sada nema konkretnih informacija o specifikacijama, ali ukoliko je verovati glasinama, sva tri modela će doći sa Intelovim Kaby Lake procesorima i 8 GB RAM memorije.
Uporedni test: Huawei MateBook, M3 vs M5 (video)
Izvor: Ubergizmo
Sve informacije vezane za Huawei, možete pogledati na Huawei stranici na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi