HTC ubrzava razvoj VR industrije

Kompanija HTC je najavila planove da ubrizga 100 miliona dolara kako bi sprovela poslovni akcelerator program HTC Vive X, koji služi za podsticanje razvoja industrije virtuelne realnosti

Kompanija HTC je najavila planove da ubrizga 100 miliona dolara kako bi sprovela poslovni akcelerator program HTC Vive X, koji služi za podsticanje razvoja industrije virtuelne realnosti. U okviru ovog projekta HTC će postaviti VR akceleratore u Tajpeju, Pekingu i San Francisku koji će biti fokusirani na razvoj premium sadržaja virtuelne realnosti kako bi pojačali razvoj VR industrije, navela je predsednica kompanije HTC Šer Vang.
Vangova je ovu najavila tokom HTC-ove konferencije u Pekingu, na kojoj je najavljen i Vive ekosistem u Kini a diskutovano je i oko budućeg razvoja industrije virtuelne realnosti. Konferencija je privukla više od 500 učesnika među kojima i industrijske lidere, specijaliste, partnere kao i rukovodioce velikih kineskih online i maloprodajnih kanala kao što su Alibaba Group, Suning, Gome i JD.com. Virtuelna realnost je za HTC postala najvažnija oblast delovanja u poslednjih nekoliko meseci, uz uspešno lansiranje HTC 10 telefona.
HTC 10 i HTC Vive bi mogli da vrate kompaniju na stazu uspeha
Izvor: Digitimes
Sve informacije vezane za HTC, možete pogledati na HTC stranici na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi