HTC sprema novu Ocean seriju telefona

U tvitu se poručuje da postoji najmanje tri telefona koja će ući u HTC Ocean seriju, a to su telefoni koji će nositi nazive HTC Ocean Master, Ocean Note i Ocean Smart.

U prethodnih nekoliko dana na internetu su se pojavile fotografije HTC telefona. Tada je poručivano da se radi samo o konceptu HTC-ovih developera koji možda nikada neće ugledati svetlo dana. Međutim, to se promenilo. Tvit koji je objavio @LlabTooFeR pokazuje da je telefon zaista u izradi. U tvitu se poručuje da postoji najmanje tri telefona koja će ući u HTC Ocean seriju, a to su telefoni koji će nositi nazive HTC Ocean Master, Ocean Note i Ocean Smart.
U ovom trenutku nismo sigurni da li Ocean predstavlja novo ime za postojeću HTC-ovu liniju telefona, ili predstavlja novu liniju uređaja kao što je Desire. Za sada nema informacija po čemu će se razlikovati tri Ocean telefona, ali je pretpostavka da je u pitanju hardver. Takođe se ne zna ni kada će biti predstavljeni telefoni, ali ako se zna da HTC radi i na Google-ovim Pixel i Pixel XL telefonima, onda je pretpostavka da to neće biti uskoro.
HTC Bolt će biti još jedan telefon bez priključka za slušalice
Izvor: Ubergizmo
Sve informacije vezane za HTC, možete pogledati na HTC stranici na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi