HTC priprema naslednika Butterfly S modelu

Nakon lansiranja novih Desire modela na Svetskom mobilnom kongresu, kompanija HTC bi mogla uskoro da donese na tržište naslednika Butterfly S smartfonu. Smartfon je navodno procureo pod kodnim imenom GLU2, a ono što je još interesantnije je prva glasina koja kaže da bi uređaj mogao da stigne na police sa istim

Nakon lansiranja novih Desire modela na Svetskom mobilnom kongresu, kompanija HTC bi mogla uskoro da donese na tržište naslednika Butterfly S smartfonu. Smartfon je navodno procureo pod kodnim imenom GLU2, a ono što je još interesantnije je prva glasina koja kaže da bi uređaj mogao da stigne na police sa istim hardverom koga će imati All New HTC One, koji je do sada bio poznat na internetu kao HTC M8. To znači da bi trebao da stigne sa 5,2-inčnim ekranom full HD rezolucije, 2,3 GHz quad-core Snapdragon 801 procesorom, 2 GB RAM memorije, 16 GB ili 32 GB interne memorije, 5MP UltraPixel dual kamerom kao i baterijom od 3000 mAh.
naslednik Butterfly S modela

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi