HTC predstavio U i U Ultra telefone u Beogradu

Predstavnici domaćih medija su imali priliku da isprobaju uređaj, kao i da od gospodina Marka Savkovića, regionalnog HTC predstavnika, saznaju sve o karakteristikama novih uzdanica kompanije

Kompanija HTC je u Beogradu predstavila svoje najnovije telefone, U i U Ultra. Predstavnici domaćih medija su imali priliku da isprobaju ove uređaje, kao i da od gospodina Marka Savkovića, regionalnog predstavnika kompanije HTC, saznaju sve o njegovim karakteristikama. Tako je u Beogradu nedugo nakon završetka CES 2017 sajma upriličeno upoznavanje sa novom generacijom HTC telefona, sa kojom je proizvođač želeo da napravi velike promene.
Telefoni se odlikuju Corning Gorilla Glass zaštitom, a tu je i verzija sa kristalima safira koji uređajima daje jedinstven i prefinjen izgled. Super LCD 5 Ekran ima 5,7-inčnu dijagonalu rezolucije 1440 x 2560  piksela a odlikovaće se i sekundarnim ekranom koji je tu da na vreme upozori korisnika o obaveštenjima.
IMAG0409_s.jpg
Sve to obezbeđuje HTC-ova AI funkcija asistenta, o kojoj je gospodin Savković detaljnije pričao. Ona će se baviti predikcijom navika korisnika i na njoj je HTC već dugo radio u želji da svoje telefone učini pametnijim i čvrsto veruje da je AI jedna od izuzetno bitnih karakteristika budućih mobilnih telefona. Naravno, koristi se Android Nougat platforma.
IMAG0401_s.jpg
IMAG0404_s.jpg
IMAG0402_s.jpg
Sve informacije vezane za HTC, možete pogledati na HTC stranici na Benchmark sajtu

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi