HTC pokrenuo namensku VR prodavnicu za sve osim igara

Viveport prodavnica aplikacija je danas izašla iz beta faze testiranja pokazujući koje sve druge mogućnosti ima virtuelna realnost osim igara.

HTC je pokrenuo novu prodavnicu aplikacija za svoj VR hardver. Viveport prodavnica aplikacija je danas izašla iz beta faze testiranja pokazujući koje sve druge mogućnosti ima virtuelna realnost osim igara. Kompanija je obećala hab koji će pokazati alatke kreativnosti, aplikacije obrazovanja i mnogo toga još. U HTC-u se nadaju da će stvari koje se mogu izgubiti u Steamovom ogromnom katalogu sada biti vidljivije i lakše dostupne.
Prodavnica takođe uključuje Viveport Premieres: sadržaj koji će debitovati na Vive kacigi uključujući Google Spotlight Stories’ Petal, Stonehenge VR, The Music Room i drugi. Rikard Štajber predsednik Viveport odeljenja dao je zagonetan komentar najavljujući neograničen sadržaj za korisnike koji su spremni da skoče kroz društvene medije. Šta je trenutno u ponudi i po kojoj ceni, možete pogledati ovde.
Steam: prodaja HTC Vive i Oculus Rift kontrolera gotovo izjednačena
Izvor: Engadget

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi