HTC Double Exposure: Predstavljen HTC Desire Eye telefon

HTC je na svom Double Exposure događaju predstavio Desire Eye telefon koji dolazi sa dve kamere od 13 megapiksela, od kojih je prednja za selfije

Kompanija HTC održala je večeras svoj Double Exposure događaj u Njujorku, a na scenu je odmah stupio direktor ove kompanije Piter Čou da bi nakon uvodnog obraćanja pozvao Jonaha Bekera, potpredsednika industrijskog dizajna u HTC-u. Prvi telefon koji je ova kompanija danas predstavila je novi član Desire serije, HTC Desire Eye. Jonah je odmah želeo da istakne duo kamera podešavanje, gde obe kamere imaju 13 megapiksela, te je očigledno da će ovo biti korišćeno kao glavni adut  ovog uređaja. Nakon prilično duge konferencije u kojoj su predstavnici ove kompanije želeli da upoznaju javnost sa nekim predstojećim stvarima, prešlo se na predstavljanje telefona.
htcdesire2.jpg
HTC Desire Eye će se odlikovati 5.2-inčnim IPS LCD ekranom rezolucije 1920 x 1080 piksela što daje gustinu od 424 ppi, kao i Android 4.4.2 Kitkat operativni sistemom uz Sense 6 korisnički interfejs. Što se tiče ostalih specifikacija, tu su quad-core 2,3 GHz Snapdragon 801 procesor uz Adreno 330 GPU i 2 GB RAM memorije, 16 GB interne memorije uz slot za microSD kartice (od čega vam je dostupno 8,9 GB), kao i baterija od 2400mAh. Takođe treba istaći da su tu i BoomSound zvučnici, kao i trio mikrofona sa zaštitom od buke uz HTC Sense Voice tehnologiju. HTC Desire EYE ima IPX7 sertifikat što znači da možete da ga držite metar pod vodom 30 minuta.
Kao što smo već napomenuli, ovaj telefon kao jaku prodajnu tačku ima dve kamere od 13 megapiksela (i sa prednje i sa zadnje strane), i obe imaju LED blic. Kamere nisu potpuno identične, jer prednja dolazi sa širim objektivom ali manjom blendom. Obe kamere su HDR sposobne i mogu da snimaju video fajlove u 1080p rezoluciji. Desire EYE dolazi sa brojnim softverskim funkcijama posebno orijentisanim ka kameri, a to su Face Tracking, Screen Share, Split Capture, Face Fusion, Live Makeup, Auto Selfie, Voice Selfie, Photo Booth i Crop Me In here.
Izvor: PhoneArena
Sve informacije vezane za HTC, možete pogledati na HTC stranici na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi