HP u Beogradu predstavio nove proizvode

HP u Beogradu predstavio najnovije proizvode iz linija poslovnih i potrošačkih računara, kao i rešenja u domenu profesionalne, kancelarijske i potrošačke štampe

Kompanija HP Inc je u Beogradu održala prezentaciju i radni ručak za predstavnike medija, tokom koga je predstavljena linija novih proizvoda. Naime, HP je u Beogradu predstavio najnovije proizvode iz linija poslovnih i potrošačkih računara, kao i rešenja u domenu profesionalne, kancelarijske i potrošačke štampe, uključujući i novu vrstu PageWide štampača.
Ovom prilkom, prisutnima su se obratili rukovodioci HP-a. Konferenciju je otvorio Primož Polajnar, generalni direktor HP Inc. za Adriatik region, koji je govorio o razdvajanju kompanije Hewlett-Packard i strategiji komapnije HP Inc. Jovan Dimitrijević, direktor PC kategorije za region ESE (istočne i južne Evrope) kompanije HP Inc. je predstavio nove HP računare za kućne korisnike. Izjavu gospodina Dimitrijevića za naš sajt možete pogledati u prilogu ispod.
Takođe, Tomaž Podlipnik, menadžer kategorije komercijalnih računara za Adriatik region kompanije HP Inc. kojije predstavio nove HP poslovne računare. Najzad, gospodin Beno Marušić,  menadžer kategorije štampača za ESE region HP Inc. je predstavio novosti iz oblasti HP štampača, te PageWide i JetIntelligence tehnologije.
Pogledajte naš video prilog sa konferencije:

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi