HP predstavio OMEN X desktop PC

OMEN X Desktop integriše najnoviju tehnologiju u domenu grafike, do NVIDIA GeForce GTX 1080 GPU-a i do AMD Radeon R9 Fury X GPU-a, kao i Intel Core procesore šeste generacije.

Kompanija HP je danas predstavila seriju gejming proizvoda iz svoje OMEN linije, koji su posebno namenjeni onima koji zahtevaju ultimativno i imerzivno gejming iskustvo. Među ovim proizvodima nalazi se i OMEN X Desktop PC.OMEN X Desktop integriše najnoviju tehnologiju u domenu grafike, do NVIDIA GeForce GTX 1080 GPU-a i do AMD Radeon R9 Fury X GPU-a. Računar pokreće šesta generacija Intel Core i5/i7 sa mogućnostima overklokovanja. U kombinaciji sa VR-spremnom grafikom, ovaj PC omogućava savršeno VR iskustvo i izuzetan 4K gejmplej u AAA igračkim naslovima.HP je u računar implementirao superiorno termalno rešenje, koje se sastoji od dizajna sa tri komore, koji služi da odvoji komponente i da ima dodeljeno hlađenje za svaku komoru. OMEN X Desktop ima i podršku za do tri 120mm radijatora sa tečnim hlađenjem i postolje koje kućište izdiže iznad podloge, kako bi se pomoglo u boljoj ventilaciji.Ostale karakteristike OMEN X Desktop računara uključuju: OMEN Control softver za kontrolisanje dizajna i modifikacije LED osvetljenja u realnom vremenu; pristup internim elementima bez alata i laku nadogradnju i drugo.Kako bi igračima bilo garantovano najbolje iskustvo sa OMEN X Desktop računarima, HP je u saradnji sa Maingearom kreirao prilagođene računare za posebne entuzijaste. Maingear OMEN X Desktop modeli će biti dostupni početkom 2017. godine. HP OMEN X Desktop PC će se u prodaji pojaviti od 16. oktobra, po ceni od 2100 dolara.Izvor: TechPowerUpSve informacije u vezi sa kompanijom HP, možete pogledati na HP stranici, na Benchmark sajtu

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi