Idi na uporedi stranicu
U fokusu:

GTA 5 za PC koristi Denuvo DRM sistem zaštite pored Steama

Games 07.11.2014 22:35 4

Može se reći da Rockstar Games baš i nema najbolji odnos sa PC gejming industrijom. Kao što već znate, njihov poslednji naslov Grand Theft Auto 5 je prvo izašao na PS3 i Xbox 360 platformama, a uskoro stiže i na konzole nove generacije, dok će PC poslednji dobiti ovu igru. Iako to i nije toliko loše, jer je najbitnije ipak da će igra biti objavljena za PC, izveštaj koji dolazi sa GTAforums tvrdi da Rockstar planira iznenađujuć potez za GTA 5 za PC.

Naime, oni planiraju da koriste drugi DRM sistem kako bi zaštitili igru od piraterije, ili konkretnije, potpisali su ugovor da koriste Denuvo, sledeću generaciju DRM zaštite kako bi osigurali GTA 5 od piraterije. Denuvo je sistem zaštite koji su već koristile FIFA 15 i Lords of the Fallen igre, i on koristi specijalni kod koji se menja konstantno kako bi se osiguralo da se radi o legalnoj verziji igre. Denuvo veb sajt je već ažurirao svoju listu partnera tako da sada uključuje GTA 5 developera Rockstar Games kao i izdavača Take-Two Interactive.

Izvor: Softpedia

Vesti

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

Testovi

TOP KOMENTARI

Vesti

Interesantne teme na Benchmark Forumu

Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu. Benchmark u saradnji sa kompanijom Gigatron maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.