Gran Turismo Sport uskoro ulazi u zatvorenu betu

Iako i dalje nemamo maloprodajnu verziju igre u rukama, izgleda da su Sony i developer Polyphony Digital spremni da pruže svetu malu test verziju onoga što su radili

Gran Turismo Sport je bio najavljen na Paris Game Week pre gotovo dve godine. Iako i dalje nemamo maloprodajnu verziju igre u rukama, izgleda da su Sony i developer Polyphony Digital spremni da pruže svetu malu test verziju onoga što su radili.
Gran Turismo Sport će biti prva igra u serijalu koja će se pojaviti na PlayStation 4 konzoli, a iako developer nije objavio konkretan datum, igra stiže u toku ove godine. Međutim, ono što je sada interesantno je da zatvorena beta startuje 17. marta. Beta će biti otvorena samo za američke PlayStation naloge a pozivnice će biti poslate na Messages u PlayStation 4 dashboardu. Beta će biti otvorena tokom određenog dela dana, i biće usklađena sa vremenom koje omogućava developerima u Japanu da prate situaciju. Ovo će biti manji beta test, ali je tim naveo da će se veći sprovoditi u budućnosti.
Objavljeni PC zahtevi za Mass Effect Andromeda

Izvor: Neowin

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi