GoPro Karma je sklopivi dron

Dronom GoPro Karma je prilično lako upravljati dok leti, zahvaljujući kontroleru nalik na gejmpad, kao i interfejsu koji je lak za korišćenje

Nakon više meseci tizera u kojima je GoPro zadirkivao najavom svog prvog drona Karma, on je danas konačno ozvaničen. Novi dron ima elegantan i kompaktan dizajn, sa sklopivim sečivima, da bi se potom lako mogao staviti u ranac. Dronom GoPro Karma je prilično lako upravljati dok leti, zahvaljujući kontroleru nalik na gejmpad, kao i interfejsu koji je lak za korišćenje.
GoPro nije želeo da komplikuje stvari i zato je meni kontrolera jednostavan i intuitivan. Na primer, možete da podesite GoPro Karma da ide od tačke A do tačke B, koliko god dugo to želite, sa svega nekoliko pritiska na ekran. Na daljinskom postoje i dva glavna fizička tastera, jedan za pokretanje drona i jedan za zaustavljanje i vraćanje na prvobitnu tačku pokretanja. Engadget poručuje da se radi o impresivnom uređaju uglavnom zato što je lak za letenje i uparivanje sa GoPro Hero5 Black i Session kamerama. GoPro Karma će koštati 800 dolara, a u prodaji će se naći od 23. oktobra.
Test: GoPro Hero 4 Session
gopro2_2.jpg
gopro3.jpg
Izvor: Engadget

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi