GoPro Karma Grip dostupan za kupovinu

Pokrenut zajedno sa Karma dronom, Karma Grip je mehanizam u obliku štapa koji se koristi sa akcionim kamerama kompanije GoPro kao što su Hero5 i Hero4.

Postoji dosta sličnih mehanizama na tržištu, ali ukoliko ste ljubitelj proizvoda kompanije GoPro, onda ćete svakako biti zainteresovani da čujete da je GoPro Karma Grip dostupan za kupovinu. Pokrenut zajedno sa Karma dronom, Karma Grip je mehanizam u obliku štapa koji se koristi sa akcionim kamerama kompanije GoPro kao što su Hero5 i Hero4.
Karma Grip je u osnovi ručni prenosivi stabilizator sa ugrađenim senzorima koji može da detektuje kada se krećete. Ideja je da stabilizator može da zadrži poziciju kamere uprkos tome što se vi krećete i time dovodi do stabilnijeg snimka kada snimate video. GoPro svakako nije prva kompanija koja je objavila ovakav uređaj, jer smo već videli sličan uređaj nazvan Osmo koi je objavio DJI.
Karma Grip je naravno samostalan uređaj pa još uvek morate da kupite kameru za potpuno korišćenje. GoPro Karma Grip košta 300 dolara.
GoPro predstavlja glasom pokretani daljinski upravljač (video)

Izvor: Techcrunch

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi