GoPro Fusion kamera: OverCapture funkcija se izdvaja

Ona omogućava snimanje u svim pravcima i potom izbor kompozicije i ugla koji želite tokom post-produkcije, što daje veću slobodu prilikom kreiranja videa.

Interesovanje kompanije GoPro za kamere koje mogu da snime sadržaj namenjen virutelnoj realnosti, nije novo. Prošle godine je kompanija pokrenula GoPro Omni, ali je ovaj model ipak imao previsoku cenu od 5000 dolara.
Ovaj put stiže nova GoPro Fusion sferična kamera, koja je sposobna da snimi fotografije u 360 stepeni i video u 5,2K sa 30 fps. Radi kao široki opseg GoPro akcionih kamera, a kompatibilna je i sa nosačima pa može da se montira na vozilo ili kacigu za snimanje impresivnih avantura.
GoPro je ipak više želeo da govori o Fusion OverCapture funkciji. Ona omogućava snimanje u svim pravcima i potom izbor kompozicije i ugla koji želite tokom post-produkcije, što daje veću slobodu prilikom kreiranja videa. GoPro je poručio da će cenu objaviti kasnije, a da će isporuke kamere početi pre kraja 2017. godine. GoPro je takođe objavio i početak pilot programa za GoPro Fusion kameru.
GoPro najavio pilot program za svoju novu 5.2K sferičnu kameru – Fusion

Izvor: TheNextWeb

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi