Google u pretrazi testira Recent Tab i Offline mod za pretragu

Google-ov endžin za pretragu je pomogao kompaniji da postane tehnološki gigant kakav je danas, a pretraga je i dalje jedan od osnovnih vidova poslovanja

Google-ov endžin za pretragu je pomogao kompaniji da postane tehnološki gigant kakav je danas, a pretraga je i dalje jedan od osnovnih vidova poslovanja jer se kompanija sada grana u Internet of Things, samovozeće automobile, robotiku i još mnogo toga. U najvećem delu pretraga je bila prilično korisna, ali Google traži načina da poboljša neke od njenih funkcija. Kako izveštava Android Police, izgleda da Google testira recent tab u svojoj Google Search aplikaciji za Android.
Kako mu ime sugeriše, tab omogućava korisnicima da pregledaju neke od stvari koje su pretraživali ranije. Pored ovog, Google takođe testira i mod za offline pretragu. Ipak, to vam ne omogućava da pretražujete offline jer je internet konekcija i dalje potrebna, ali ukoliko ste offline Google će umesto toga sačuvati vašu pretragu pa kada budete imali bolju konekciju pretraga će proći kroz nju i dobićete obaveštenje da je stranica spremna.
Najpretraživaniji pojmovi na Google-u tokom 2016. godine (video)
Izvor: AndroidPolice

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi