Google Play dobio odeljak sa offline igrama

Google je sada u Play prodavnici napravio odeljak koji se zove “Offline Games” i u kome se nalaze igre koje u potpunosti mogu da rade bez internet konekcije.

U idealnom svetu vaš smartfon ili tablet trebalo bi uvek da bude povezan sa internetom. Ipak, svi znamo šta zači biti ograničen konekcijom, imati limitiran ugovor sa operaterom, a ovih dana svakako je problem i roaming kod onih koji odmor provode van zemlje. Činjenica je da većina igara zahteva da bude povezana sa internetom kako bi se koristila, čak i nakon preuzimanja. Google je sada u Play prodavnici napravio odeljak koji se zove “Offline Games” i u kome se nalaze igre koje u potpunosti mogu da rade bez internet konekcije. Na ovoj listi nalaze se naslovi kao što su: Asphalt 8, Dots, Jetpack Joyride, Assassin’s Creed Pirates, ali je interesantno da lista nije previše velika i da je trenutno prisutno samo 54 naslova. U svakom slučaju treba pozdraviti ovaj potez, koji je više nego koristan u danima kada Android telefon ili tablet treba pripremiti za put.
Izvor: Engadget

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi