Google planira lansiranje Chromecasta i van SAD

Tokom 2014. Google bi mogao lansirati Chromecast i u ostatku sveta. Ovaj Google dongle je do sada lansiran samo u SAD, gde je ostvario ogroman uticaj, a bilo je dosta zahteva i pritisaka na Google da Chromecast lansira i globalno. Mario Kverioz, potpredsednik proizvodnog menadžmenta u kompaniji Google, je izjavio da postoje planovi u ovom pr

Tokom 2014. Google bi mogao lansirati Chromecast i u ostatku sveta. Ovaj Google dongle je do sada lansiran samo u SAD, gde je ostvario ogroman uticaj, a bilo je dosta zahteva i pritisaka na Google da Chromecast lansira i globalno. Mario Kverioz, potpredsednik proizvodnog menadžmenta u kompaniji Google, je izjavio da postoje planovi u ovom pravcu, te da će fanovi uređaja biti prijatno iznenađeni. Takođe, očekuje se da će Google povećati i broj aplikacija sa kojima je Chromecast kompatibilan. Za sada je dostupan solidan broj alatki, a tu su i sajtovi sa podrškom za “Cast” taster. 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi