Google ovih dana predstavlja novi Cardboard

U upisu na Google-ovom zvaničnom Twitter nalogu kompanija je objavila tizer u kome najavljuje vesti u vezi Cardboard proizvoda u narednih nekoliko dana

Google-ovo interesovanje za virtuelnu realnost je očigledno. Kompanija je u ovoj oblasti predstavila nekoliko inicijativa među kojima su i Google Cardboard, njihova polu-DIY VR kaciga, kao i Google Daydream VR platforma za smartfone. Sada se Google sprema da napravi neke nove promene u svom Cardboard projektu, pa nas najverovatnije očekuje novi VR model.
U upisu na Google-ovom zvaničnom Twitter nalogu kompanija je objavila tizer u kome najavljuje vesti u vezi Cardboard proizvoda u narednih nekoliko dana. Kako se poručuje, najava će se dogoditi između 29. septembra i 1. oktobra, što je pomalo čudno imajući u vidu da Google već ima zakazan događaj za 4. oktobar. Tizer nam ne govori mnogo toga osim što možemo videti siluetu naočara u obliku Cardboarda, pa smo prilično sigurni da nas očekuje novi Google Cardboard VR proizvod.
Google nam sprema 4k spreman Chromecast od 69 dolara
Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi