Idi na uporedi stranicu
U fokusu:

Google omogućava instaliranje aplikacija direktno iz Google Search pretrage

Software/Web 19.01.2016 08:55 0

Ponekad kada pretražujete na Google-u, možda ćete videti sugestiju da instalirate aplikaciju. Uobičajeno je da kada kliknete na sugestiju aplikacije ona otvara link ka Play Store-u, a zatim kliknete na instalaciju i sa tog mesta završavate započeti posao.

Nova funkcija omogućava da ukoliko kliknete na sugestiju, aplikacija će direktno početi instalaciju iz rezultata pretrage. Dobićete baner aplikacije koji se pojavljuje pre preuzimanja aplikacije, a sve to bez potrebe da uopšte otvarate Google Play Store prodavnicu aplikacija. Po svemu sudeći, ona radi kada koristite Google App ili Google Search vidžet na Androidu, ali ona najverovatnije neće raditi kada koristite Chrome ili neki drugi pregledač. Android Police izveštava da ova funkcija radi od pre mesec dana, ali da će verovatno trebati vremena da svima bude aktivirana.

Nova nadogradnja Google Drive-a je fokusirana na to da pretraga bude lakša i brža

Izvor: BlogGSM

Vesti

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

Testovi

TOP KOMENTARI

Vesti

Interesantne teme na Benchmark Forumu

Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu. Benchmark u saradnji sa kompanijom Gigatron maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.