Google objavio Android for Work za poslovne korisnike

Sa ovim programom, Google će omogućiti da više kompanija donese Android uređaje na radna mesta, sa podrazumevanom enkripcijom, podrškom za više korisnika i sigurnošću.

Google nije krio da namerava da Android učini moćnim oružjem za poslovno tržište. Tokom I/O 2014 konferencije, Google je prvi put prikazao Android for Work, a danas je kompanija konačno i lansirala svoj proizvod. Ovo je deo kompanijine šire Google for Work inicijative, sa ciljem da dodatno poboljša svoju poziciju na poslovnom tržištu. Sa ovim programom, Google će omogućiti da više kompanija donese Android uređaje na radna mesta, sa podrazumevanom enkripcijom, podrškom za više korisnika i poboljšanom SELinux sigurnošću.
Aplikacija će omogućiti slanje osiguranih poruka, kalendare, dokumentaciju, sigurnije surfovanje i pristup odobrenim aplikacijama za rad. Google Play for Work će omogućiti firmama da sigurno primenjuju i upravljaju aplikacijama na uređajima koji koriste Android for Work, čime se pojednostavljuje distribucija aplikacija zaposlenima. Google je izjavio da je sklopio partnerstvo sa različitim kompanijama, kako bi doneo sigurne poslovne aplikacije ali i razvijao Android smartfone i tablete za ovaj program.Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi